09:03


School

Sitter helt ensam på skolan just nu, har precis slutat (12:43!!) Men ska stanna lite längre för att jag ska jobba i salongen och sedan plugga lite matte. Senare ikväll när jag kommer hem så ska jag skriva en debattartikel. Nu ska jag kila iväg!

Brudstyling

Bilder från dagens styling, där jag och min nya man Olle nämligen gifte oss!

Lodisjocke

Dessa två dagar med Helin har varit hur bra som helst, vi har haft det super bra! Vi har kollat på film och myst, ätit gott, tagit en nattcigg på oskottat tak, haft det allmänt bra bara. Idag åker jag till Gävle, men orkar inte skriva något mer för nu ska jag duscha, och sket fullständigt i tandläkaren idag för jag vågar inte åka dit

00:26

Har ätit kinamat med Helin idag, bästa på länge kan jag lova! Idag ska jag till tandläkaren, och efter det ska jag äntligen få träffa min finaste pojkvän. Ska sova nu, är fett trött.


Världens finaste vänner

TACK så jätte mycket till varenda person som var med igår och firade mig! Det var riktigt roligt och lite halvt spårat, men det är så det ska vara! Kvällen slutade iallafall med att jag sov hos Denice tillsammans med Maria, och dagen efter (idag) så gick jag hem till Helin för att umgås lite med henne, fick jätte fina presenter av Helin också, tack så jätte mycket fina du! För er som undra så var det en transparant tröja från Gina tricot och ett armband med ett kors på, och jag älskar kors! Om ett litet tag ska vi äta kyckling och ris och sedan bara ha en bra kväll.


Summer feelings -



-weheartit

Hej

Haha är less och irriterad nu, hatar äckliga människor! Hejdå


It's friday

Idag är det fredag och jag kom precis hem till Ljusdal, ska äta kina mat med mamma och pappa ikväll och sedan bara mysa till en film och ha det bra! Uppdaterar mer senare, för nu har jag inte tid. Ska ta mig ett varmt bad och kolla klart på Dr.Phil

Ya bb

Haha jag kände bara att jag struntade i frågestunden för det var så sjuka frågor. Sitter iallafall på skolan just nu och skriver portfolie, tråkigt ja. Efter skolan har jag omprov i matte så jag hinner inte med två tåget hem till Ljusdal, men så får det bli. I helgen vankas det party har jag hört

This is what I am made of - senaste på frisör


Det här är det senaste vi har gjort på frisör lektionerna, och jag sa ju att jag skulle visa några bilder och här är det några som ni ser, hehe. Det här kallas föning med rundborste och det var sjukt tråkigt, och blev inte ens fint. Som ni ser också så är det två olika dockor!

17:50

Inväntar ********** just nu, eller ja Sofie. Hehe, vi ska gå och köpa lite mat eftersom att jag ändå inte orkar laga någon mat, sen ska vi plugga hela jävla kvällen så hejdå

Softar på skolan

Sitter på skolan just nu med Amanda, vi ska dra oss mot Valbo för att kika på lite kläder osv. Egentligen slutar vi klockan ett men vi känner inte för engelska idag heh, dumma flickor! Nu ska vi dra oss mot bussen, skriver mer senare.

Här har ni Amanda! www.amanndas.blogg.se

Uttjatad bild men

GUD vad jag saknar dig!!! Helt sjukt

Hemma hos Emil

Kom precis hem till Emlan efter att ha umgåtts med Amanda och Filip, kollade på en äcklig film som jag har sett förut, och nu var det nog sista gången jag kollade på den. Jag är jätte trött så jag vill sova snart och det tänker jag göra hehe. Har ingenting att skriva om, men lägger ut bilder imorgon och visar vad vi har gjort på de två senaste frisörlektionerna. Hay

08:41

Sitter på skolan just nu och är hur trött som helst! Skulle inte suttit fel att bara ha legat i sängen hela dagen. Idag slutar jag 5 och vi har frisör hela eftermiddagen. Efter skolan åker jag till Emil och sen får vi se vad vi hittar på! Har redovisningar nu.

Hey vad tycks?

Detta är efter att jag blev slagen av Sara Söderlund så att alla vet! :-)

11:44

Sitter på skolan just nu och ska skriva något jävla brev, jobbigt och tråkigt hehe. Idag slutar jag klockan fem och efter det kommer äntligen Emil hem till mig!

Fuck the world


Hair

Ska nog snart färga håret igen, känner att det är dags! Sist jag färgade fick jag detta resultat, dock sitter jag i solen men det såg ut ungefär såhär. Vad tycker ni om det här? Som på bilden eller ljusare? Kanske mörkare?

Show me how you do

Anlände precis till lägenheten i Gävle och sitter här nu med ricinolja i håret och tar mig ett glas vatten, väntar på Sofie så att vi kan börja plugga osv. Imorgon har vi sovmorgon till klockan tjugo i tio och det kommer bli så skönt! Sofie sover även här inatt.

Du är världens bästa


Tired girl

Kom nyss hem från Hedda och nu ska jag ta mig ett bad och packa ihop det sista innan jag åker till Gävle, är sjukt trött så orkar inte göra någonting och ikväll väntas plugg med Sofie - matte och tradition och utveckling. Fan vad tråkigt!

Jag och Hedda kör


Jewelry


Förlåt för dessa hemska bilder, men har man ingen kamera så har man inte, hehe och så är det ju bara. Bild nummer två var väl inte meningen att visa så mycket heller men jag gillar den. På första bilden ser ni några smycken som jag har köpt, båda halsbanden är från Åhléns och det är även ringen. Örhängena kommer från redroom i Gävle

Let's go somewhere no one else can see you and me

Idag ska jag firas med tårta och annat gott eftersom jag har fyllt år, utav min familj och sedan kommer även Markus hit! Kommer bli jätte kul att träffa honom eftersom det var riktigt länge sen. (+ Att jag kan inte minnas ett år utan honom när vi har firat min födelsedag) Jag har beställt jordgubbstårta utav min mamma, med riven choklad ovanpå och jag hoppas den blir god! Jag tänkte nu ta mig ett varmt bad och sedan fixa i ordning mig lite.


I love tattoos

Vet inte vad man ska kalla dessa tatueringar, klassiska "tjej tatueringar" jag tycker dessa är hur snygga som helst! Ska snart även utsätta min egen kropp för en fläskig tatuering men jag vill inte göra det endast för att det är snyggt, utan att det ska betyda någonting också.




New in +

Här är en utav mina presenter jag fick av familjen, är nöjd med dessa skor. Dåliga bilder men fick ett önskemål om att lägga ut bild på dom

Fattar inte varför dom ser så fula ut på bilderna, för dom var riktigt fina i verkligheten. Köpta på en skoaffär i Gävle, vet inte riktigt vad den där affären heter. Antingen någonting med "bird" eller "shoeshoe." Hejrå


Friday night

Idag kom jag hem till Ljusdal runt sex tiden, åkte och handlade med min mamma för att sedan laga tacos! Har kollat på The voice Sverige nu och det tycker jag faktiskt är jätte bra. Ikväll blir en lugn och skön kväll vilket faktiskt behövs, är riktigt trött heh. Imorgon ska jag som tidigare sagt hem till Hedda för tjejmys osv. Vi ska äta kinamat, basta och bara ha det allmänt trevligt. Här har ni Hedda och hon är en redigan Jössdal-brud


11:47

Fick en riktigt bra födelsedag faktiskt, började med lunch på Coffehouse by George med Amanda och Sofie, trevliga brudar det där som fick min dag att bli lite extra bra! Åkte sedan hem till Filip och spenderade kvällen med lite folk, jätte trevligt. Och fick sedan spendera natten med världens bästa Emil. Idag åker jag hem till Ljusdal och imorgon ska jag hem till Hedda för myskväll med tjejerna.
Amandas dator, och hennes favoritkatter. www.amandaforss.blogg.se kika in där också!

Tänk för att idag så är det min och Eriks dag

Idag fyller lilla jag 17 år. Vet inte riktigt om man kan säga lilla längre, men jag vill göra det ändå. Nu är jag ett år närmre 18 och det känns hur bra som helst, dock känns det väldigt overkligt men nu tänker vi inte på det och tar dagarna som de kommer! Det bästa med min födelsedag är nog att jag ska bli firad på Coffeehouse by George tillsammans med en fin vän, och sedan kommer kvällen att spenderas med världens finaste kille.

Aktuell just nu - Wild ones

Själv tycker jag att Sia har en sjuk röst som kan vara bland de bästa jag hört.

Happiness


Min fina Emil

Im glad you came

Blev nyss kaos med min dusch men nu har jag fått duscha iallafall och allt är bra! Ska vänta på att mitt hår torkar lite och sedan ska jag och Emil lägga oss och sova.


Hehe vem fan är det här?

Gammal bild från Spanien heh


Helt sjukt vad jag saknar detta! JAG SAKNAR DIG JACQUELINE

Let it go


02:19

Ligger just nu i Olivias säng och har nyss kommit hem från en liten kvällspromenad, tidigare idag spelade vi spel och hade trevligt med lite folk. Nu är det dags att sova så jag uppdaterar mer imorgon. Godnatt med er!
Här har ni Olivia, föresten

Svar på kommentar

emma lindholm

har du börjat använda ricinoljan än? :)
resultat? (:
skulle uppskatta bilder, tack på förhand!

Hej Emma! Jag har inte använt ricinoljan mer än fyra gånger, och jag har inte heller gjort det så regelbundet, men nu efter jullovet tänkte jag att jag ska börja använda den så mycket som möjligt. Och jag har knäppt kort ja, så förmodligen så kommer det bilder framöver. Resultatet jag har fått hitills är några extra centimeter, dock inte så stor skillnad, men man kan se att det växer mer. :-)

Lördag

Är hemma hos Olivia nu fortfarande och har precis ätit middag, senare om ett tag så kommer Hanna, Ivar och Petra för lite gott att äta och spela spel. Sen får vi se om jag åker hem till Gävle imorgon eller på måndag.
Gammal bild som jag hittade på Olivias dator. Jag i brunt hår hehe

12:05

Vaknade alldeles precis och ligger bokstavligen DÖD hemma hos Olivia just nu...Gick hem till mig igår vid 03:00 tiden ungefär och skulle gå in och lägga oss, självklart var vi utelåsta och det fanns ingen chans att vi skulle ta oss in. Så vi gick tillbaka till lokalen ett tag och sedan tog vi en taxi hem tillsammans med Jonas. Nu ska jag definitivt sova lite mer, ganska mycket mer. Skriver senare och svarar även på kommentarer senare!

2011

Gjorde du någonting i år som du aldrig gjort förut?
Jadå, det gjorde jag

Hade du några nyårslöften?
Ja, fast dom har jag redan brytit

Blev några/någon av dina vänner föräldrar i år?
Min syster Linnéa fick en pojke, Wille

Vilka länder besökte du?
Spanien
Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Har ingen aning om vad det var för datum, men det är sjukt mycket saker
Vad var din största framgång 2011?
Haha, ingen aning faktiskt
Bästa köpet?
Det vet jag faktiskt inte, en hel del
Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, kläder och mat förmodligen, och lite små-resor
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja visst
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
2011, the party year dessa
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag
Vad önskar du att du gjort mer?
Rest mer
Blev du kär i år?
Nej, inte 2011
Favoritprogram på TV?
Inget alls, hatar TV
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Oj, det kommer jag faktiskt inte ihåg. Spårade väl eller något
Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hm, jag har ingen aning
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Litegrann som alla andra, fast ändå mig själv hehe
Vem saknade du som mest år 2011?
Inte en aning, det är väl förmodligen släktingar som alla andra år
Den bästa nya personen du träffade?
Emil,
och alla underbara personer i min nya klass

 


Party all night

Sitter hemma just nu i Ljusdal och har ätit middag för ett tag sedan och nu sitter jag och taggar lite, för 18års fest. Inväntar Petra och Olivia och hoppas på att det blir en kanon kväll. Här får ni en redigan lista när ni känner för party Winter party rocks¨


Hehe ops, party (NEJ DET VAR INTE MIN JÄVLA KEPS)

12:43

Vaknade precis upp brevid Mia, och om ungefär 50 minuter ska vi ta bussen mot stan för att sedan ta tåget till Ljusdal, kommer bli långtråkigt att åka så jävla långt. Planerna för ikväll får vi se hur det blir med, antingen mysa med min familj eller ösa lite på 18års fest. Nu ska vi äta frukost och klä på oss innan vi drar


Hey, hey hey hey -


Who do you think you are


13:45

Har alldeles nyss klivit upp och fixat i ordning mig litegrann för att åka in till stan och möta upp Majsan, vi ska iväg och handla och sedan laga lite god mat ikväll och bara mysa. Skriver mer senare när jag kommer hem eller något.

13:00

Är för trött just nu för att skriva något här, är dessutom hos Emil. Så jag skriver senare när jag kommer hem, adjö

11:45

Goes back to town today - kommer sakna mina fina vänner här uppe i lillbyn som jag förmodligen inte kommer träffa mer på lovet, om två fina tjejer inte tar sig en tripp upp till mig, det får vi se på torsdag. Tack för ett fint lov här uppe i Ljusdal


Min vän Mia som vi får se, kanske kommer till min lilla partyläga på torsdag!


Innan jag går och lägger mig...

Så måste jag bara bjuda på en fläskig video från nyår, som är filmad av Anton Jerfström!

2011 "sammanfattning av det bästa"

Mitt år har varit väldigt mycket fram och tillbaka, men trots det så har det varit ett grymt år. Jag har upptäckt nya saker och provat på nya saker. Jag har festat en hel del, och det är ett utav mina nyårslöften att festa mindre, väldigt mycket mindre. Det är roligt, men samtidigt ganska onödigt. Tänkte skriva och berätta om det roligaste jag har varit med om år 2011. 
 
SUNDSVALL GATUFEST - Definitivt bland det bästa, drog till Sundsvall med Sara och Rasmus och skulle se bland annat Jason Derulo, det var sjukt spårat och så jävla roligt helt enkelt. Tappade bort varandra lite då och då, och träffade riktigt fina människor, bland annat ett gäng norska killar (och vem gillar inte norska killar?) Jag och Sara följde med till deras hotell och festade loss, mådde illa och hade jävligt roligt. Drog ut på stan lite senare och träffade två andra tjejkompisar, Mikaela och en annan Sara. Dem hade med sig en kille som dem gick runt med och öste på bara, och han pratade engelska och bodde i LA och var nämligen Jason Derulos bakdansare, hur coolt? Tänkte vi...Och sedan följde vi med till hans hotellrum, dansade och öste på. Drog ut i korridoren på hotellet och blickarna möts av ERIC AMARILLO, DANNY, CHRISTIAN WALZ och många fler! Följde med in på ett av deras hotellrum och öste på ännu mer. Slutade med att vi sov kvar där också. Helt klart bästa kvällen!

SPANIEN RESAN - Det var och kommer alltid att vara den ösigaste resan jag någonsin har varit med om. Åkte dit med ett gäng kompisar och öste och öste och återigen öste. Stekte på som tusan på stranden och träffade trevligt folk, och tur som jag har så ska jag färdas tillbaka dit i sommar tillsammans med bästa Jacqueline!!! Can't wait. Wiho

Ja dessa två var väl det allra bästa jag var med om förra året, men även så mycket annat också. Har tyvär inga bilder från gatufesten, men Sara har. Och Spanienbilderna har jag ju redan lagt upp en gång, så ni får nöja er med texten ni som orkar läsa.


Rock the world

Igår var jag med Mia och Petra och åt kebab, åt godis och kollade på en läskig vampyr film. Idag åkte jag hem och har inte gjort någonting och kommer inte göra någonting heller. Så kan inte skriva någonting om det. Imorgon drar jag mig mot Gävle, fint


17:13

Hade en jävla kväll igår, och nu är jag riktigt illamående som jag har varit hela dagen!! Är hemma hos Mia nu och Petra kommer också, så ska vi ut och äta godkäk! Denice åkte hem för ett tag sen, tack för riktigt bra dagar

RSS 2.0