15:01


Nyårsafton -

Känns fint att vakna såhär på nyårsafton bredvid Denice! Ikväll vet vi faktiskt inte till 100 % helt säkert vad vi ska göra, och det kan faktiskt vara bra. För när man bara improviserar kan det bli riktigt lyckat, så det hoppas jag verkligen! Ska styra upp lite frukost nu tillsammans med en god kolsyrad dricka hehe ;-) Ska börjas i tid. Gott nytt år
Ja, så får vi väl se hur lång tid det tar innan jorden går under också...

Erato

Haha lillgammal video, men dör lite faktiskt av bruden där under!!! Hahaha

17:57

Ledsen för min dåliga uppdatering, men har haft lite fullt upp. Min shoppingdag med brudarna var jätte bra! Jag fick inte med mig så jätte mycket men lite iallafall, en väska, ett par jeans, och kanske fem tröjor. Så jag är ganska nöjd. Inatt sov Denice och Emil här, jätte trevligt. Blev frukost på donken idag, och nu kollar vi på Degrassi på MTV! Imorgon är det nyår, weho!!! :-)

MIN HELA VECKAN

Shoppade loss igår med brudarna kan jag lova, åt även på donken två gånger. Inget jag rekommenderar faktiskt! HEHE, igår var vi hemma hos mig och myste och spelade kort, fick även besök av tre halvtråkiga killar. Idag ska Sara och Jonna åka hem, och Denice stannar!!! :-)

17:00

Anlände precis till min lilla lägenhet i Gävle efter en skön bilresa hit! Nu ska jag laga mat och duscha, har även lite bråttom. Pussar

God morgon


00:08

Alltså herregud, vilket tjat om den där himla Dagmar, men jag måste också tjata! VARFÖR ÄR DEN HÄR IKVÄLL OCKSÅ? Jag vill faktiskt kunna sova, för det är vad jag ska göra nu!!! Blir riktigt less om den där jäveln förstör min natt nu också. Sen skulle man ju åka till Gävle imorgon men det gick ju inte så jävla bra eftersom tåget inte ens går... Godnatt

Dagmar jävel

Ledsen för att jag inte har bloggat men har inte haft tid, och är verkligen jätte trött nu för Dagmar har inte låtit oss sova någonting inatt...Kom precis hem iallafall och ska ta mig ett bad och packa klart det sista, blir Gävle imorgon.


15:00

Blir till att röra lite på mig idag och dra mig hela vägen till Hudik. (Hehe det är inte långt) Men det blir nog kalasbra, ska spendera lite tid med Helin.


11:35

Nyvaken och sjukt trött, gårdagen körde väl slut på mig antar jag! Funderade på att åka tillbaka till Gävle idag, men så kom jag på att jag har lite saker att fixa, och dit jag måste är inte öppet idag, så det betyder att jag nog blir tvungen att vänta tills imorgon. Och imorgon ska det tydligen bli värsta stormen. http://www.aftonbladet.se/vader/article14126731.ab Dagmar is coming, eller nåt. Så jag har lite beslutsångest över hur jag ska göra, men det visar väl sig.

Mår verkligen dåligt...

Har ätit potatis idag för första gången på fem månader.


God jul

Ja, idag är det julafton och man har väl inte så mycket annat att säga än att man önskar varandra en god jul och ett gott nytt år. Fast det är ju trots allt inte nyår än, men så kan man väl säga ändå. Ja, idag blir det som vanligt gröt till frukost, lite julklapps öppning, kalle anka, julbord och mer paketöppning. Jag kommer nog inte ha så mycket tid att sitta här idag, men något mer inlägg kommer det att bli iallafall.

God jul Amanda.


16:51

Måste bara säga att jag verkligen ogillar folk som sitter på tåget/bussen och lyssnar på musik högt med deras mobiltelefoner. Jag menar, alla har olika musiksmaker och när folk lyssnar på skit musik som stör mig blir jag irriterad, för nu var det ju inte musik som jag gillade, men hade det varit det så hade det ju varit helt okej! MEN ANNARS ÄR DET INTE OKEJ! Iallafall så har jag precis ätit lite mat och ska snart ta och städa lite på mitt rum för vi ska få besök ikväll, och spela lite bingolotto. Hehe gud så roligt, blir nog en sup med Jullan istället. FÖRESTEN, har ni smakat dessa två? RIKTIGT goda och perfekt för nyår, glittriga och jätte god smak


10:43

Nu är jag vaken ovanligt tidigt för att vara första sovmorgonen på lovet, men det är för att jag om 20 minuter ska gå till bussen och sedan vidare in till tåget för att åka hem till Ljusdal! Är sjukt trött men har en del saker att fixa innan imorgon och dessa saker ska jag fixa tillsammans med mammsen. Ska packa det sista här i min lilla lägenhet nu och hoppas att ingen har gjort inbrott när jag kommer tillbaka, dock så är det på söndag eller måndag så det är nog rätt lugnt. Ja, kan inte sitta och skriva bort tiden mer nu, men skriver förmodligen hemifrån Ljusdal sen.
Ja, ungefär såhär såg min senaste tåg resa ut! HELT OK måste jag säga.

Before I go to bed -

Måste säga att jag är extremt festsugen och taggad till nyår, trots lite halv dåliga planer så är jag ändå jätte taggad! Känns faktiskt som att det kommer bli riktigt kanon. Lägger nog upp ett collage med fest bilder imorgon, det uppskattas för min del, för då ser jag det när jag klickar in på min blogg. Och fest gör mig glad - MYCKET GLAD.
Hej Brolle! Nej (tyvär) så blir det faktiskt inte Färila i år, känner för att göra något nytt, typ lite större. Därför ska nog nyår spenderas i Gävle! Men vi får ta och dra till med en riktig fest en annan gång. Godnatt Gustav och alla andra

SKOLANS 10 POÄNGARE

Här har ni brudar (gäller även killar) en redigan fet balle för er som behöver! Riktig 10poängare, skolans snygging. Kommentera inlägget om ni känner er sugen för mer information. P.s Han är öppen för alla förslag.
Kenta står och chillar bara, som ni ser så är han ju helt klart skolans babe
Och som ni ser, lika snygg NU som DÅ!


Nu blir det skräckfilm med Soffan!!!

Tumblr_lszjoyuzxs1qaliojo1_500_large


Snabb update

Ska alldeles snart åka in till stan och möta upp Sofie och då blir det fin ute middag med henne! Mcdonalds <3 Efter blir det mys hos mig.


17:33

Hade ju som sagt vinterstyling idag på skolan, jag och Amanda var "vinterprinsessor" Haha. Vi hade vita klänningar, vit hy, blå ögon make up och blåa läppar, och smyckat hår. Vi rockade helt enkelt! Får se om jag lägger ut någon bild senare eller så, vet inte hur dom ser ut men antar att dom blev ganska fula. För övrigt mår jag fortfarande lite dåligt, skulle kunna gissa på att jag har någon slags halsinfektion eller något, men det går väl över någon gång! Imorgon ska alla mina ljusdalsbrudar iväg på party och jag är bra nog sugen men har andra fina planer för kvällen! :-)

In your head

Alltså jag blir sjukt less på min bloggdesign, måste styra upp det här rejält! Men har inte tid med det för tillfället, för nu ska jag packa det sista och rulla mot Gävle om cirka två/tre timmar.

14:33


HALLÅ PINGLAN!

Apropå ingenting så kom jag att tänka på NYÅR - Nytt år, festligheter, fina vänner, alkohol och kanske lite raketer osv. Vart vill du hänga på nyår gullet? Bara att höra av dig och så när du läser det här och så. Vi har lite val att välja mellan, men tycker vi ska bestämma det gemensamt!


09:06

Nu är klockan väldigt lite, och jag mår skit! Jag tror jag är sjuk, har ont i huvudet magen och halsen, synd att vi har vinterstyling imorgon. Men dit måste jag iallafall. Nu ska jag koka lite (mycket) te, och kolla på någon film. Skriver mer senare.


21:30

En bild från i fredags som är lånad av Amanda.

Svar på tal

Angelica J: Har du och Teodor något på gång? Eller är ni bara KK? :)

Hej Angelica J, nej jag och Teodor har ingenting på gång men vi är bra vänner, och vi har dessutom aldrig haft sex heller! Så KK kan varken någon av oss kalla det! Hoppas du fick svar på din fråga. Och det var Amanda som skulle ha sovit hos mig den natten också! :-)

20:58

Ledsen att jag inte har skrivit på X antal timmar, men har inte haft tid! Men kan iallafall berätta lite om min lördag - Mötte upp Amanda på stan och rullade mot Valbo, där vi fick skjuts av Martin för att åka vidare till Filip, för hos Filip var det fest och jag var nykter för er som ville veta! Vi var där till ungefär kvart i tre och sedan åkte vi hem till Emil och sov där, fast Amanda blev inte så långvarig. Men det var lite om lördagen iallafall, det var en trevlig kväll! Just nu sitter jag hemma med min familj och har precis anlänt. Fick åka en riktig omväg idag med tåget, men det fick duga. Jag ska ta mig ett långt varmt bad, och sedan gå och lägga mig. Hoppas alla har haft en bra helg!

You da one

Trotsar bakfyllan och drar ut på äventyr! Hoppas bara att bussen kommer idag... Inatt får jag även sovsällskap, kommer bli mysigt. Skriver mer senare när jag kommer hem.

18:11

Förstår verkligen inte hur man kan vara såhär bakis som jag är idag, världens hemskaste bakfylla kan jag lova. Har inte mått bra på hela dagen och kommer förmodligen inte må bättre senare heller. Jag hoppas att Amanda kommer hit för annars kommer jag få en riktigt rutten lördagkväll. Här får ni se en bild på Amanda också, mycket fin och trevlig brud det här. 


Och föresten, har ni något tips på vad jag kan blogga mer om? Eller är det något ni vill veta mer om, för jag har verkligen brist på ideér.

Good parts of life before I die


Lite sen update

Varför jag inte har skrivit tidigare är för att jag precis kom hem, just nu så sitter jag och försöker ta igen mig med en kebabrulle och coca cola. Igår var kaos, jag var kaos och är fortfarande KAOS! Men för övrigt var det en trevlig kväll och det kom en massa människor jag inte kände, och det var ju också trevligt! Jag funderar på att sova ett tag till, för inatt sov jag varken hemma eller många timmar. (Tror jag)
Har du hört att jag saknar dig?

Party and party

Today - FRIDAY finally. Ikväll blir det festligheter med fina vänner, och jag hoppas på en kanon kväll! Sitter fortfarande kvar på skolan, men ska snart dra mig ner mot stan med Sofie för att köpa en fin klänning jag förmodligen ska utnyttja ikväll.
Blir sjukt taggad och sugen av denna bild från Spanien

21:10

Svar: Ricinoljan hittar du i "apotekets kylskåp" pågrund av att den ska hållas kall, så om du vill köpa en så se till att ha den i kylskåpet! Hoppas du fick ditt svar, annars är det nog bara att fråga nån på apoteket om hjälp. (Hade själv lite svårt att hitta den, så jag fick fråga)

Tomorrow, friday

Winter party rocks¨ KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ FÅR NI MIN PARTY LISTA!

Ricinolja

Idag slutade jag klockan elva, och då gick jag ner på stan med Amanda och Moa! Kollade i lite affärer och det var ganska dött, men en sak jag köpte var ricinolja, på apoteket. Och den oljan får håret att växa! Jätte många vänner till mig använder den oljan och den har gett resultat! Så jag hoppas den funkar på mitt hår också.

Denna finns att köpa på apoteket för ynka 42 SEK!! Man ska ha den i hårbotten innan man duschar, och sen ska man även använda schampo och balsam efter som vanligt. Jag (tror) jag läste att man skulle ha den i håret ungefär en timme. Två/tre dagar i veckan! Och håret växer cirka en cm i månaden, och med denna olja ska det växa upp till 5cm/månad. Och ni kan även på in på www.google.se och söka på ricinolja på bilder så får ni se resultat som folk har lagt upp!

Tips:
Andra saker du kan göra för ditt hår är ju även att äta nyttigt, må bra (för då mår faktiskt håret bra) sova bra, massera hårbotten några minuter varje dag, inte tvätta håret allt för ofta då det inte behövs, försöka att inte platta/locka håret så mycket, även andra värmetänger för det sliter ju, även fast det är riktigt svårt att låta bli dessa, så försök. ANNARS använd JÄMT värmeskydd.

17:01

Sitter på skolan just nu och försöker plugga portfolie men det går verkligen inte bra, har ingen aning om hur mycket jag har missat och inte... Efter ska jag bara åka hem och fortsätta plugga och hoppas på att det här blir bra. Skriver mer senare när jag är hemma!

MÅR.JÄVLIGT.SKIT.DÅLIGT

Hade fältstudie idag på en jätte trevlig salong, sen frågade han om han fick klippa mina toppar, ja visst sa jag. Sen frågade han om jag ville ha bort det slitna, okej visst. HAR INGET HÅR KVAR. Så slitet var det verkligen inte, orkar inte det här längre. Börjar gråta så fort jag ser mig i spegeln, hejdå

We made it all this way

Efter alla dessa år är du en utav mina närmaste vänner, kan inte säga mycket annat än att jag verkligen älskar dig! Du är bland det bästa jag har och jag vill aldrig nånsin mista dig

20:28

Det är fan frågan

16:20

Ligger hemma i sängen och tar det jävligt lugnt just nu med Sofie, lagade nyss en riktig fläsk middag! Orkar inte skriva något mer för jag är så mätt haha, adjö

Allt jag har att säga idag är


Ikväll kommer att bli en riktigt bra kväll

Kan inte säga annat än att det blir ös ikväll! Och inte nog med det så kommer lill filuren Hedda hit också! Ska även vara med Amanda och det kommer rocka. Laddar just nu upp hemma hos mig med hög musik och lite fix. Nu ska jag bara välja ut kläder också, så jag skriver förmodligen mer imorgon. Puss på er

-


Give me wings so I can fly

Så sjukt glad att det var Amanda Fondell som tog hem vinsten igår! Älskar henne och hennes underbara röst. 
Lite om gårdagen - Igår var jag med Sofie, först var vi på stan och sen åkte vi hem till henne och åt mat och sånt där mys, senare så åkte vi in till Jossan och umgicks med trevligt folk och drack några glas. Det var jätte trevligt, och ikväll hoppas jag på att det blir minst lika trevligt.

18:17

Ligger i sängen hemma hos Sofie och chillar tungt just nu, vi får väl se vad vi hittar på lite senare! Någonting roligt hoppas jag på att det blir. Jag tror även att Amanda tar hem vinsten i finalen på idol ikväll! Adjö

12:06

Har precis slutat skolan nu, och klockan är bara 12. Så himla skönt! Älskar att sluta tidigt. Dock så är jag kvar på skolan med Sarah för vi ska på någon skitengelska. Imorgon är det fredag och det kommer bli så ösigt, hoppas jag! NU måste jag rusa, och senare blir det hockey.  


Saknar dig min fina vän!

IMORGON BLIR DET ÖS


10:27


Rihanna, you da one


-


18:27

Idag fick jag stå och vänta på bussen i 50minuter, och det gör mig riktigt less. Precis nu när det har kommit snö och allt, hatar bussar! Hade iallafall praktiskt prov idag på frisör, och det gick jätte bra tycker jag själv. Nu sitter jag och tittar på super size vs super skinny och blä vad äckligt det är. Att bero på ingenting så börjar jag klockan 9 imorgon och slutar klockan 11, och det är hur soft som helst! På kvällen blir det nog hockeykik med min fina vän Amanda.

I hate you, december

Endast för att jag skrev inlägget igår om att jag var så glad utan snö, så snöar det som bara tusan idag. Jag blir ju lite smått less nu alltså, så himla ruttet.
-weheartit
Ungefär såhär tippar jag på att det kommer att se ut när denna dag är slut. Om inte ännu mer!

When I came to Spain -


Spanien - Inget kan nog förklara hur mycket jag verkligen saknar denna resa. Resan jag fick spendera med Jacqueline, och vi hade så otroligt roligt! Helt underbart var det. Bland det absolut bästa jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Att bero på hur bra detta verkligen var, så måste jag säga att vi ska göra en comeback till Spanien i sommar! Can't wait.

It feels just like december is being kind to me

-weheartit
Tycker det är så himla mysigt utan snö, jag vet inte varför men jag är bara inget stort fan av snö. Det är bara kallt och hemskt! Fast, julafton är ett undantag. Men det får gärna vara snöfritt fram till dess.

11:48

Tänkte bara passa på att visa vad förra helgen hade att erbjuda! Underbar fest official, helt sjukt! Spårad, underbar och bäst. Man kan även se lite av mig i ungefär början när jag river en dans med Oskar, no shirt också.

No control


Information

Här har ni mig, fast det där är bara fula bilder från skolan, men eftersom jag inte har någon speciellt seriös bild på mig själv så fick det bli dessa två. Jag heter Frida, jag är 16 år och bor i Gävle där jag även går frisörutbildningen, det är ett väldigt bra val jag gjorde, jag är riktigt nöjd. På fritiden gör jag faktiskt inte så jätte mycket, pluggar lite då och då, men annars umgås jag väl med vänner osv. Jag läser väldigt mycket bloggar också,och här är några bloggvänner till mig:
www.amanndas.blogg.se
www.amandaforss.blogg.se
www.wikstromdenice.blogg.se
Kika gärna in på deras bloggar!

Party and party

Här är en bild från i helgen på mig och mina fina alkoholpåverkade vänner, vi hade jätte roligt och öste verkligen på som tusan! I helgen hoppas jag verkligen på att det blir ungefär lika roligt - klassfest! Älskar min klass otroligt mycket.

18:19

Försöker mig väl på att skaffa ännu en blogg - ungefär den sjunde tror jag. Men blogga är kul, man har något att göra, och det kan uppehålla folk. Jag läser mycket bloggar, och de bloggarna uppehåller mig väldigt bra. Detta bloggnamn jag har nu hade jag även på min första blogg här på blogg.se, men dock så var det länge sen så namnet funkade nu också, helt ointressant men rätt komiskt ändå tycker jag.
min blogg kommer jag nog skriva lite om allt möjligt, och ska även försöka att lägga ut så mycket bilder som möjligt. Hoppas att den kan underhålla någon där ute i världen.

RSS 2.0